OPTANA 22 D.O.O.

Tvrtka Optana 22 razvila se iz malog obiteljskog obrta Optika Ana, koja je sa radom započela 1990. godine. Mali obiteljski obrt kroz godine se razvio te danas broji 39 zaposlenih. Prva optika otvorila je svoja vrata u Zaboku. Kroz godine otvorene su optike u Zlataru, Krapinskim Toplicama, Ivancu i Hum na Sutli.
Ono što Optanu 22 izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najboljom oftalmološkom opremom koja nam omogućuje poboljšanje postojećih medicinskih usluga te usluga koje do sada nisu bile dostupne u našoj regiji. Imamo iznimno pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpunu garanciju na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22.

Individualni pristup svakom pacijentu, susretljivost, ljubaznost i stručnost djelatnika rezultiraju kvalitetnom izradom optičkih pomagala. Kako bi se što više približili našim kupcima 2008 godine otvorili smo Očnu polikliniku Ana u Zaboku gdje na jednome mjestu možete dobiti kompletnu oftalmološku uslugu ( pregled, praćenje i dijagnotiku oka ) s punom garancijom. Da bi pružili najbolju kvalitetu svojim kupcima naš vrhunski tim stručnjaka sastoji se od tri majstora optike, četiri optičara te dva optometrista koji su na raspolaganju našim prodavačima, kako bi u svakom trenu mogli pružiti najbolju uslugu kupcima. Također, u Poliklinici Ana preglede obavljaju doktori specijalisti oftalmolozi sa dugogodišnjim iskustvom.
Bavimo se pružanjem oftalmoloških usluga te prodajom dioptrijskih i sunčanih naočala. Dok se usluge poliklinike odnose na specijalistički oftalmološki pregled te određivanje dioptrije.

Svojim kupcima nudimo potpunu uslugu i cijelokupan proces od kontrole vida do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih prema potrebama svakog pojedinca. Također, kupcima stojimo na raspolaganju i nakon kupnje naočala, sa stručnim savjetima i potpunom garancijom na sve proizvode kupljene i izrađene kod nas.
Kako bi još bolje zadovoljili potrebe svojih kupaca stvorili smo vlastiti brend Women & Man. Kao što sam naziv govori, navedeni brend je namijenjen za žene i muškarce. Modeli naočala zasnovani su na željama i potrebama naših kupaca. U fokusu je jednostavnost modela naočala, koje je lako kombinirati sa svakodnevnim kombinacijama
Cilj nam je da kupcima omogučimo da budu u trendu, da izraze svoju osobnost, a u isto vrijeme očuvaju svoje zdravlje.