Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice

Specijalna bolnica raspolaže s kapacitetom od 267 kreveta u tri međusobno povezana objektaMaksimilijan,Toplice i Dijana, ugovorom je vezana za HZZO, a usluge pruža i privatnim korisnicima, turistima i građanima.

Indikacije za liječenje u našoj ustanovi su:

• posljedice politraume i stanja nakon operativnih i rekonstruktivnih zahvata na sustavu
kretanja
• stanje nakon neurokirurških zahvata
• degenerativne bolesti zglobova i kralješnice
• upalne reumatske bolesti i reumatoidni artritis i ankilozatni spondilitis
• izvanzglobni reumatizam
• ispadi funkcija perifernog i središnjeg živčanog sustava
• stanja nakon operativnih zahvata i sportskih ozljeda

Prirodni ljekoviti činitelj Stubičkih Toplica je termalna voda ,temperature na izvoru do 69 C. Objekt Maksimilijan raspolaže s 11 jednokrevetnih, 11 dvokrevetnih soba, dva moderno uređena apartmana , te dvije dvokrevetne i jednom jednokrevetnom sobom u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom. Sobe su opremljene sa king size bračnim krevetom ili s dva twin odvojena kreveta, sve sobe opremljene su tuš kabinom, SOS alarmom, telefonom, velikim LCD-om, sefom, frižiderom, klima uređajem i sušilom za kosu.

Doručak je na bazi švedskog stola, a ručak i večera izbor dva menia. U sklopu objekta gostima je na raspolaganju kafić, te dva restorana, od čega jedan sa panoramskim pogledom. Wellness oaza u sklopu smještajnog objekta Maksimilijan proteže se na 600 m2, a gostima je na raspolaganju whirpool bazen, turska, finska i infracrvena sauna, 3 jacuzzija, prostor za masažu, podvodnu masažu, relax zona i krio komora jedina u Hrvatskoj za terapiju tekućim dušikom na -150 C.

Objekt „Dijana“ je izgrađen 1997 godine. U suvremenom prostoru visokog standarda sobe su jednokrevetne i dvokrevetne sa telefonom, televizorom, opremljene klima uređajem. U objektu se nalazi zdravljak, TV salon te fitness centar. „Dijana“ ima 61 krevet od toga 9 jednokrevetnih soba, 23 dvokrevetne sobe. Na prvom katu objekta „Dijana“ sve su sobe u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom, dok je drugi kat objekta namijenjen pokretnim pacijentima. Stručno medicinsko osoblje uz energiju termalne vode vratiti će Vašem tijelu snagu zdravlja i ljepote.

Zadovoljstvo korisnika, kvaliteta usluge, inovacije i kreativnost u medicinskoj rehabilitaciji i zdravstvenom turizmu ciljevi su našeg rada. Naši korisnici prepoznaju Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice kao destinaciju zdravlja, vitalnosti, ljepote i gostoljubivosti.