Terme Tuhelj

Terme Tuhelj, najveći kupališni i wellness centar u kontinentalnoj Hrvatskoj, smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata. Okružene su zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka te su udaljene 35 km od Zagreba. Hotel Well**** svojom modernom arhitekturom u potpunosti se stopio s zagorskim krajolikom te u svojoj ponudi sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama najvećeg Svijeta sauna, SPAeVITA centra njege i ljepote te Vodenog planeta. Gastronomski užitak gosti pronalaze u restoranima s ponudom tradicionalne i internacionalne kuhinje kao i u neponovljivoj ponudi restorana Dvorac Mihanović.

Imate kamp prikolicu, autodom ili šator? Tražite predah u prirodi, a opet ne predaleko od urbane okolice? Željni ste adrenalinskih atrakcija?
Kamp Vita***** pravo je mjesto za vas.

Novouređeni kamp s 5* nalazi se samo 30 minuta od Zagreba te je smješten u prekrasnoj okolici okruženoj brežuljcima i prirodom.
Kamp je površine 20 000 m2.

Drugačiji, inovativni i prepoznatljivi, Terme Tuhelj permanentno razvijaju svoje poslovanje i rast kako bi pružili svojim gostima maksimalnu kvalitetu i udobnost. Slijedeći trendove u termalnom i zdravstvenom turizmu, postale su destinacija za unapređenje kvalitete života postavljajući nove standarde i razvijajući potpuno nove ponude.