U Specijalnoj bolnici za medicijsku rehabilitaciju Stubičke Toplice potpisan je danas ugovor o nabavi radova za adaptaciju prostora hidroterapije. Radi se u još jednoj investiciji u Specijalnoj bolnici, u kojoj je već u tijeku jedno veliko gradilište, na izgradnji vanjskoga bazena.

Radi se o rekonstukciji dijela hidroterapije za koji smo smatrali da bi trebali rekonstruirati s obzirom da je u dosta derutnom stanju. Uredit će se prostor hidroterapije, podvodne masaže, kada za provođenje vježbi, izmjenične kupke te prostor za parafinsku terapiju, fango i peloidnu terapiju, odnosno terapiju blatom. Također, uredit ćemo i pripadajuće garderobe, bit će tu i dizalice za nepokretne pacijente, a premijestit ćemo tu i centralnu jedinicu za naručivanje pacijenata, tako da će pacijenti sve naružbne moći napraviti na jednom mjestu – rekao je ravnatelj bolnice dr. Davor Gredičak.

https://www.zagorje.com/clanak/vijesti/nova-investicija-u-specijalnoj-bolnici-uredenjem-prostora-hidroterapije-poboljsat-ce-se-us?fbclid=IwAR0K6XPMmfaSzovb05bQm-o5W4L1m6f84GrU8TNxSAmXB0LbcTvMXwxBQrU