U Splitu je 10. studenog 2018. godine u organizaciji Specijalne bolnice Akromion održan Simpozij “Gdje prestaje konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji” s temom “Naših prvih 10” godina. Na Simpoziju je sudjelovalo oko 250 fizioterapeuta i liječnika. Naši stručnjaci su održali predavanja o najčešćim ortopedskim problemima i načinu liječenja u našoj bolnici kroz proteklih deset godina.

Tema simpozija obrađivala je specifičnu problematiku koštano zglobnog sustava i određene specifičnosti liječenja i dostignuća u našoj bolnici tijekom proteklih deset godina. Tijekom predavanja bile su prikazane neke od najmodernijih dostignuća u dijagnostici i operacijskom liječenju ortopedskog bolesnika.

Predavači su bili prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.sc. Denis Tršek, dr.sc. Hrvoje Klobučar, dr. Damir Starčević, dr. Nenad Medančić, dr. Aida Filipčić, dr. Siniša Šoštarić, dr. Krešimir Oremuš te fizioterapeutkinja Martina Žunac. Više o simpoziju i programu, možete pročitati ovdje.